Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Wyjazdy kulinarne

Travel&Cook

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Spoleczna odpowiedzialnosc biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Kontakt

DOMOWY SUSHI MASTER

Data

16 sty 2022

Godzina

16:00 - 20:00

Koszt

260,00 PLN

Podczas warsztatów nauczycie się : jak przygotować ryż i odpowiednio doprawić go zalewą jak przygotować ryby i owoce morza oraz gdzie je kupować jak przygotować warzywa i owoce niezbędne do robienia sushi jak przygotować tempure (ciasto ) i odpowiednio smażyć składniki Wykorzystamy : łososia, krewetki, paluszki krabowe, mango, avokado, tykwe, rzodkiew, ogórka, serek philadelfia

Przygotujemy:

  • -tatar z łososia
  • -sałatkę z krewetek i paluszka krabowego
  • -hosomaki
  • -nigiri
  • -futomaki
  • -uramaki
  • -gunkan

Rezerwuj wydarzenie

Dostępne Bilety: 12
Bilety zostały wyprzedane. Możesz spróbować wybrać inny bilet.
baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Kamil Stefaniak
Kamil Stefaniak

Swoją przygodę z gastronomia zaczął 12 lat temu. Od 8 lat specjalizuje się w kuchni japońskiej, to właśnie ona skradła jego serce. Liczne szkolenia i lata ciężkiej pracy w łódzkich i warszawskich restauracjach pozwoliły mu zdobyć doświadczenie którym bardzo lubi się dzielić. Praca jest jego pasją, czego dowodem są liczne osiągnięcia w łódzkich festiwalach kulinarnych. Na co dzień w swoich daniach lubię łączyć klasykę z odrobina szaleństwa i różnorodności.