Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Wyjazdy kulinarne

Travel&Cook

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Spoleczna odpowiedzialnosc biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Kontakt

DOMOWY SUSHI MASTER POZIOM II

Data

13 lut 2022

Godzina

16:00 - 20:00

Koszt

260,00 PLN

Podczas warsztatów nauczycie się  :

  • jak przygotować ryż i odpowiednio doprawić go zalewą
  • jak przygotować ryby i owoce morza oraz gdzie je kupować
  • jak przygotować warzywa i owoce niezbędne do robienia sushi
  • jak przygotować tempure (ciasto ) i odpowiednio smażyć składniki
  • jak wyfiletować łososia i przygotować go do sushi

 

Wykorzystamy : łososia, tuńczyka, krewetki tygrysie, awokado, mango, tykwe, rzodkiew, ogórka, serek philadelfia

Przygotujemy:

  1. Nigiri z 3 rodzajów ryb
  2. Gunkan z tatarem z tuńczyka
  3. Futomaki z tuńczykiem i avokado
  4. Uramaki z łososiem obłożone awokado
  5. Uramaki z krewetka w tempurze obłożone mango
  6. Hososmaki z łososiem zapieczone w tempurze
  7. Sashimi z lososia

Rezerwuj wydarzenie

260 zł
Dostępne Bilety: 12
Bilety zostały wyprzedane. Możesz spróbować wybrać inny bilet.
baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Kamil Stefaniak
Kamil Stefaniak

Swoją przygodę z gastronomia zaczął 12 lat temu. Od 8 lat specjalizuje się w kuchni japońskiej, to właśnie ona skradła jego serce. Liczne szkolenia i lata ciężkiej pracy w łódzkich i warszawskich restauracjach pozwoliły mu zdobyć doświadczenie którym bardzo lubi się dzielić. Praca jest jego pasją, czego dowodem są liczne osiągnięcia w łódzkich festiwalach kulinarnych. Na co dzień w swoich daniach lubię łączyć klasykę z odrobina szaleństwa i różnorodności.