Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Wyjazdy kulinarne

Travel&Cook

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Spoleczna odpowiedzialnosc biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Kontakt

UCZTA MIĘSOŻERCÓW

Data

22 sty 2022

Godzina

16:00 - 20:00

Koszt

260,00 PLN

Menu warsztatów :

1.Tatar wołowy siekany z majonezem grzybowym, rydzami, szalotką i musztarda francuska
2.Stek z polędwicy wołowej z masłem francuskim, i ziemniaczkami hasselback
3.Burger wołowy z konfitura cebulową z burakami, majonezem truflowym i pieczonym kozim serem


Rezerwuj wydarzenie

260 ZŁ
Dostępne Bilety: 12
Bilety zostały wyprzedane. Możesz spróbować wybrać inny bilet.
baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

DAMIAN MARCHLEWICZ
DAMIAN MARCHLEWICZ

Zwycięzca IV edycji Hell’s Kitchen Piekielna Kuchnia. Kucharz z zamiłowania. Umiejętności nabywał u boku Tomasza Jakubiaka, prowadzącego program na kuchnia+ – Jakubiak lokalnie. Pracował w najlepszej restauracji w Polsce u boku znakomitego Chefa Wojciecha Modesta Amaro. Szefuje kuchni w restauracji Klub wino. Uwielbia kolendrę, dlatego szczególną sympatią oprócz kuchni polskiej darzy kuchnię tajską i meksykańską. Jego największą pasją zaraz po gotowaniu są góry. Jak sam mówi o sobie: „Uwielbiam chodzić po górach mimo, że nie wyglądam”. Damian od zawsze marzył by zostać nauczycielem … może właśnie dlatego warsztaty z nim to ciekawa, inspirująca lekcja, po której nauka nie idzie w las