Kolejna odsłona słodkich warsztatów z Justyną. Tym razem na warsztat bierzemy ciasto kruche. Królować będą tarty i tartaletki.
Podczas warsztatów przygotujecie :
– jasną tartę z chrupką owocową, sosem owocowym i kremem z białej czekolady
– ciemną tartę z chrupką czekoladową, karmelem, orzechami i ganachem czekoladowym
– tartaletki jasne z cytrusowym curdem i opalaną bezą włoską
– tartaletki z sosem owocowym, kremem patissiere i świeżymi owocami
ABC naszych warsztatów.
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Lampka wina, kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.