Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

Prowadzący

DAMIAN MARCHLEWICZ

Zwycięzca IV edycji Hell’s Kitchen Piekielna Kuchnia.

JUSTYNA DUCHNA

Jak sama mówi o sobie „amator i samouk to cała ja”

ADAM WASILEWSKI

Skończył szkołę kulinarną CFA Louis Prioux w Bar-le-Duc we Francji.

HUBERT JABŁOŃSKI

Półfinalista 7 edycji programu Hell’s Kitchen.

JAKUB WOLSKI

Uczestnik VI edycji programu „Hell’s Kitchen”. 

KLAUDIA BUDNY

Jeszcze do niedawna nie wyobrażała sobie pracy poza korporacją..

FILIP TUROWSKI “GŁODNY ŚWIATA”

Autor bloga „Głodny świata”, łączy swoje dwie największe pasje – podróżowanie i gotowanie. 

MARCIN JANICKI 

Najważniejsze to dobrze się bawić w kuchni.

GOSIA PINDYCH

Absolwentka Ogólnokształcącej Szkoły Plastycznej w Łodzi oraz Architektury i Urbanistyki na Uniwersytecie Artystycznym w Poznaniu.

MATEUSZ PĄCZEK JAKUBCZAK

to prawdziwy artysta (i ma na to papiery!), który oprócz projektowania ubrań kocha gotować.

ADAM WASILEWSKI

Skończył szkołę kulinarną CFA Louis Prioux w Bar-le-Duc we Francji.

EDYTA BEDNARZ

Na codzień prowadzi jedno z bardziej rozpoznawalnych i zdecydowanie najsłodszych miejsc w Łodzi: BEZA Food and Burbon