Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Wyjazdy kulinarne

Travel&Cook

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Spoleczna odpowiedzialnosc biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Kontakt

Prowadzący

JAKUB HAMANKIEWICZ

Krótki opis

więcej…

DAMIAN MARCHLEWICZ

Zwycięzca IV edycji Hell’s Kitchen Piekielna Kuchnia.

KLAUDIA BUDNY

Jeszcze do niedawna nie wyobrażała sobie pracy poza korporacją…

KAMIL SKROK

Ambitny szef kuchni z wieloletnim doświadczeniem. 

JAKUB WOLSKI

Uczestnik VI edycji programu „Hell’s Kitchen”. 

LAURA RESZPONDEK

Krótki opis…

więcej…

FILIP TUROWSKI “GŁODNY ŚWIATA”

Autor bloga „Głodny świata”, łączy swoje dwie największe pasje – podróżowanie i gotowanie. 

JUSTYNA ŚWIETLICKA “OWSIANA”

Dietetyk, trener personalny. Autorka bloga „Owsiana

KAROL LUBCZYŃSKI

Szef kuchni łódzkiej restauracji „Pracownia Aperitivo”.

GOSIA PINDYCH

Absolwentka Ogólnokształcącej Szkoły Plastycznej w Łodzi oraz Architektury i Urbanistyki na Uniwersytecie Artystycznym w Poznaniu.

ADAM WASILEWSKI

Skończył szkołę kulinarną CFA Louis Prioux w Bar-le-Duc we Francji.

EDYTA BEDNARZ

Na codzień prowadzi jedno z bardziej rozpoznawalnych i zdecydowanie najsłodszych miejsc w Łodzi: BEZA Food and Burbon