Menu warsztatów :
Przystawka: Sałatka z czarnej soczewicy z pieczonym burakiem, gruszkami i serem pleśniowym
Zupa: Curry z batatów i kalafiora
Danie główne: Stek z kapusty czerwonej w ostrej marynacie z harissą, z dodatkiem fety i pomarańczy
Deser: Najlepsze na świecie brownie z gorącą polewą z pijanych wiśni i lodami
ABC naszych warsztatów.
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Lampka wina, kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.