Menu warsztatów :
– Hachis parmentier (gotowane,duszone mięso mielone wołowe, sos bordelaise, cebula konfitowana, puree ziemniaczano – pietruszkowe, prażona bułka tarta, palone masło)
– Quiche lorraine / świeże liście sałat/ vinaigrette
– Klasyczny tatar francuski/ ziemniaki pont neuf
– Filet z kaczki sous-vide/glazurowane warzywa/puree z cebuli z jałowcem/pieczone brzoskwinie z rozmarynem
ABC naszych warsztatów.
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.