Bądź na bieżąco z naszymi warsztatami!
Zapisz się na newsletter i odbierz ebook
"Wyjątkowa kolacja"
KURSY
Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024
Kulinarne ABC dla Dorosłych
Włoskie wakacje z Baccaro
Azjatyckie wakacje w Baccaro
Warsztaty kulinarne
Imprezy prywatne
Tego Mi Trzeba!
Vouchery
dla biznesu
Spotkania integracyjne
Przestrzeń do wynajęcia
Zestawy prezentowe
Społeczna odpowiedzialność biznesu
Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024
Włoskie wakacje z Baccaro
Azjatyckie wakacje w Baccaro
Kulinarne ABC dla Dorosłych
Warsztaty kulinarne
Imprezy prywatne
wyjazdy kulinarne
Vouchery
Spotkania integracyjne
Przestrzeń do wynajęcia
Zestawy prezentowe
Społeczna odpowiedzialność biznesu
O nas
Warsztaty
Prowadzący
Vouchery
Przepisy
Galeria
Kontakt
Menu warsztatów :
1.Pintxos :
2. Tortilla de patatas
3. Piperade de Bacalao
4. Churros con chocolate
ABC naszych warsztatów.
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.
Skończył szkołę kulinarną CFA Louis Prioux w Bar-le-Duc we Francji, pracował we Francji w Nancy, w Hiszpanii w Topa Sukalderia oraz ostatnio w gwiazdkowej Senses w Wawie. Sam o sobie mówi: najlepiej odnajduję się w kuchni hiszpańskiej oraz francuskiej, mam w domu stosy książek kulinarnych które uwielbiam wertować. Mam dwóch kulinarnych idoli: Anthony’ego Bourdaina oraz Marco Pierre White’a.