Zapraszamy na Ucztę Rybożerców. Tym razem pod okiem półfinalisty 7 edycji Hell’s Kitchen Hubertem Jabłońskim przygotujecie :
1. Zupa rybna z ratatouille
2. Orientalny tatar z łososia na pieczywie z pastą awokado i chilli
3. Kremowe risotto z krewetkami flambirowanymi w limoncello, kruszonką bazyliową i zestawem z cytrusów
4. Zimne owoce leśne w gorącej białej czekoladzie z kruszonką tymiankową
ABC naszych warsztatów.
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.