Podczas warsztatów nauczycie się przygotowywać :
- Ciasto parzone
- Kruszonkę do ptysi i eklerów
- Nadzienia
- Kremy
- Chrupki orzechowe
Menu:
- Ptyś – krem z orzechów laskowych / karmel / chrupka orzechowa
- Ekler – krem waniliowy / żel malinowy / chrupka pistacjowa
- Paris – Brest krem czekoladowy / pralina orzechowa
ABC naszych warsztatów.
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.