Podczas warsztatów nauczycie się :
- jak przygotować ryż i odpowiednio doprawić go zalewą
- jak przygotować ryby i owoce morza oraz gdzie je kupować
- jak przygotować warzywa i owoce niezbędne do robienia sushi
- jak przygotować tempurę (ciasto ) i odpowiednio smażyć składniki
Przygotujemy:
- -tatar z łososia
- -hosomaki
- -nigiri
- -futomaki
- -uramaki
- -gunkan
Wykorzystamy : łososia, krewetki, mango, avokado, tykwę, rzodkiew, ogórka, serek typu philadelfia
ABC naszych warsztatów.
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.