Menu warsztatów :
- Mus z kaczej wątróbki z brandy i konfiturą z czerwonej cebuli.
- Konfitowane gęsie żołądki na pure ziemniaczano-musztardowym z krokietami z kaszanki.
- Kanapka z długogotowanym ozorem wołowym w czerwonym winie, serem cheddar, majonezem z prażoną cebulą i sałatka z ogórka szwedzkiego.
- Smażone kurze serca po koreańsku.
ABC naszych warsztatów
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.