KURSY

Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024

Kulinarne ABC dla Dorosłych

Włoskie wakacje z Baccaro

Azjatyckie wakacje w Baccaro 

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

Sztuka steka- od teorii do biesiady

Data

30 lis 2025

Godzina

11:00 - 15:00

Koszt

380,00 PLN
Zapraszamy na ucztę dla prawdziwych mięsożerców ! Na tapet bierzemy steki.
Nauczycie się :
– jak dobierać rodzaj steków i czym się różnią poszczególne z nich
– jak obchodzić się z mięsem
– ak smażyć steki
– jak dobierać dodatki do steków

Plan warsztatów:
1. Smażenie steków: (2 rodzaje na osobę)
– stek z polędwicy
– stek z antrykotu
– stek z rostbefu

2. Wspólne gotowanie dodatków:
– puree truflowe
– smażony ziemniak z gzikiem
– pieczone warzywa korzeniowe w miodowej marynacie
– domowe frytki
– smażony pakchoy
– szpinak duszony z czosnkiem
– sałatka vinegret

Sosy:
-Sos pieprzowy
-Redukcja z czerwonego wina
-Masło czosnkowe
-Sos chimichurri

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


Rezerwuj wydarzenie

380 zł
Dostępne Bilety: 10
Bilety zostały wyprzedane. Możesz spróbować wybrać inny bilet.
baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Hubert Jabłoński
Hubert Jabłoński

Półfinalista 7 edycji programu Hell's Kitchen. Choć na pierwszy rzut oka nie widać, to kocham jeść i gotować. Naukę czerpałem od najlepszych szefów kuchni z Łodzi oraz Europy. Pełniłem już rolę szefa, oraz zastępcy szefa kuchni, a w wieku 17 lat otworzyłem swoją własną, jednodniową restaurację. Mam za sobą wyjazdy do Holandii oraz Słowacji, gdzie szkoliłem się w restauracjach nagrodzonych przez przewodnik Michelin. W mojej kuchni uwielbiam łączyć klasykę z nowoczesnością i w ten sposób zaskakiwać moich gości. Prywatnie moją pasją jest pożarnictwo. Z dumą każdego dnia dbam o bezpieczeństwo mieszkańców Łodzi jako strażak ochotnik z Wiskitna.