KURSY

Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024

Kulinarne ABC dla Dorosłych

Włoskie wakacje z Baccaro

Azjatyckie wakacje w Baccaro 

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

Tatary

Data

24 sty 2026

Godzina

11:00 - 21:00

Koszt

360,00 PLN

Weź udział w wyjątkowych warsztatach kulinarnych, podczas których odkryjesz nowoczesne oblicze tatara!

Wspólnie przygotujemy cztery zaskakujące kompozycje. Nauczysz się technik krojenia, łączenia tekstur, pracy z produktami  i tworzenia nowoczesnych dodatków, które wyniosą Twoją kuchnię na wyższy poziom. To idealne warsztaty dla dorosłych, którzy lubią dobrze zjeść, eksperymentować i chcą poszerzyć swoje kulinarne umiejętności. Zapowiada się intensywnie, pysznie i inspirująco!

Menu:

1. Klasyczny siekany tatar z polędwicy wołowej z klasycznymi piklami (grzybki, ogórek) cebulką i majonezem szczypiorkowym podany z pieczywem.

2. Koreański tatar z siekanej polędwicy wołowej z dodatkiem kimchi, majonezu sweet-chilli i szczypiorku, sezamu podany na papierze ryżowym. 

3. Japoński tatar z siekanego łososia z ogórkiem, sezamem, majonezem sojowym, limonką podany z chrupiącym nori. 

4. Łódzki tatar z siekanego śledzia z orzechami włoskimi, rodzynkami, musztardą francuską, cebulą i miodem, podany z pieczywem. 

 

ABC naszych warsztatów

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


Rezerwuj wydarzenie

360 ZŁ
Dostępne Bilety: 10
Bilety zostały wyprzedane. Możesz spróbować wybrać inny bilet.
baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

DAMIAN MARCHLEWICZ
DAMIAN MARCHLEWICZ

Zwycięzca IV edycji Hell’s Kitchen Piekielna Kuchnia. Kucharz z zamiłowania. Umiejętności nabywał u boku Tomasza Jakubiaka, prowadzącego program na kuchnia+ – Jakubiak lokalnie. Pracował w najlepszej restauracji w Polsce u boku znakomitego Chefa Wojciecha Modesta Amaro. Uwielbia kolendrę, dlatego szczególną sympatią oprócz kuchni polskiej darzy kuchnię tajską i meksykańską. Jego największą pasją zaraz po gotowaniu są góry. Jak sam mówi o sobie: „Uwielbiam chodzić po górach mimo, że nie wyglądam”. Damian od zawsze marzył by zostać nauczycielem … może właśnie dlatego warsztaty z nim to ciekawa, inspirująca lekcja, po której nauka nie idzie w las