KURSY

Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024

Ferie z Baccaro

Kulinarne ABC dla Dorosłych

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

Swoją przygodę z gastronomia zaczął 12 lat temu. Od 8 lat specjalizuje się w kuchni japońskiej, to właśnie ona skradła jego serce.

Liczne szkolenia i lata ciężkiej pracy w łódzkich i warszawskich restauracjach pozwoliły mu zdobyć doświadczenie którym bardzo lubi się dzielić.

Praca jest jego pasją, czego dowodem są liczne osiągnięcia w łódzkich festiwalach kulinarnych. Na co dzień w swoich daniach lubię łączyć klasykę z odrobina szaleństwa i różnorodności.

Kamil Stefaniak