REGULAMIN WARSZTATÓW KULINARNYCH
- Organizatorem warsztatów kulinarnych jest Lets’s cook Karolina
- Uczestnik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Organizatora swoich danych osobowych w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101 poz. 926 z późniejszymi zmianami) w celu przeprowadzenia procesu sprzedaży.
- Organizator organizuje warsztaty kulinarne dla osób dorosłych, jak również dla dzieci pod opieką osób dorosłych (warsztaty rodzinne). Za dzieci biorące udział w warsztatach rodzinnych odpowiedzialność ponoszą ich
- Szczegóły warsztatów (w szczególności temat, cena, data i godzina, przybliżony czas trwania, menu i prowadzący) są określone i opublikowane przez organizatora na stronie baccaro.pl.
- W zgłoszeniu należy podać imię i nazwisko Uczestnika, datę i temat warsztatów.
- W odpowiedzi Uczestnik otrzyma maila z potwierdzeniem rezerwacji
- Rezerwacja miejsca na warsztatach ważna jest 2 dni. W tym czasie należy dokonać opłaty za udział w warsztatach – przelewem na rachunek podany w mailu potwierdzającym rezerwację
- Brak opłaty w terminie 2 dni skutkuje anulowaniem rezerwacji
- Zgłaszając swój udział w warsztatach, Uczestnik akceptuje postanowienia niniejszego
- Opłata za udział w warsztatach kulinarnych obejmuje:
-
-
- Artykuły niezbędne do przygotowania dań przewidzianych w menu warsztatów
- Wszystkie sprzęty niezbędne do uczestnictwa w warsztatach (w tym fartuch kuchenny)
- Napoje gorące (herbata, kawa) oraz wodę do korzystania podczas warsztatów.
-
-
- Uczestnik zobowiązany jest do przestrzegania zaleceń prowadzącego warsztaty, obsługi studia kulinarnego oraz zasad bhp i zasad higieny.
- Uczestnik odpowiada za szkody wyrządzone podczas warsztatów sobie samemu bądź innym Uczestnikom, które są wynikiem jego zaniedbań lub nieostrożnego/nieuważnego lub lekkomyślnego
- Zabrania się wnoszenia na warsztaty urządzeń, sprzętów i wyposażenia Sali (bez uprzedniego uzgodnienia z Organizatorem).
- Organizator informuje, że do przygotowania potraw na warsztatach wykorzystywane są produkty mogące wywoływać reakcje alergiczne u niektórych osób (np. orzechy, migdały ryby ).
- Uczestnik nie może korzystać w trakcie warsztatów z własnych produktów spożywczych lub napojów, chyba że organizator wyrazi na to zgodę.
- Uczestnik nie może korzystać w trakcie warsztatów z własnych produktów spożywczych lub napojów, chyba że organizator wyrazi na to zgodę.
- Każdy uczestnik znając stan swojego zdrowia i wyrażając zgodę na udział w warsztatach, zobowiązuje się wziąć ten fakt pod uwagę. W przypadku wątpliwości co do zawartości przygotowywanych potraw należy skonsultować się z prowadzącym
- Uczestnik zobowiązany jest poinformować Organizatora o występujących u niego chorobach zakaźnych, których jest świadom, oraz o uczuleniach i przeciwwskazaniach zdrowotnych do udziału w warsztatach. Poinformowanie organizatora nie zwalania uczestnika z odpowiedzialności za nieprzestrzeganie zasada związanych z higieną i odżywianiem, które związane są z jego sytuacją zdrowotną.
- Organizator zastrzega prawo do wprowadzenia modyfikacji w menu warsztatów, o ile nie zmienia to charakteru warsztatów ani ich
- Organizator zastrzega sobie prawo do dokumentowania warsztatów za pomocą urządzeń rejestrujących obraz i dźwięk i wykorzystania zdjęć w swoich materiałach promocyjnych i mediach
- W przypadku braku zgody Uczestnika na uwiecznienie jego wizerunku na zdjęciach – Uczestnik powinien zgłosić tę informację Organizatorowi drogą mailową.
- W przypadku zgłoszenia przez Uczestnika rezygnacji z udziału w warsztatach, w terminie najpóźniej 3 dni przed rozpoczęciem warsztatów, Organizator zwróci Uczestnikowi opłatę za
- Nieobecność na warsztatach (bez uprzedniego zgłoszenia Organizatorowi) wiąże się z utratą wpłaconych środków.
- Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania warsztatów. Odwołując dane warsztat Organizator może zaproponować Uczestnikowi inny termin warsztatów o tej samej bądź innej W przypadku braku zgody Uczestnika na zmianę, Organizator zwróci Uczestnikowi wpłaconą kwotę za udział w warsztatach. Zwrot nastąpi w przeciągu 2 dni.