KURSY
Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024
Ferie z Baccaro
Kulinarne ABC dla Dorosłych
Warsztaty kulinarne
Imprezy prywatne
Tego Mi Trzeba!
Vouchery
dla biznesu
Spotkania integracyjne
Przestrzeń do wynajęcia
Zestawy prezentowe
Społeczna odpowiedzialność biznesu
Warsztaty kulinarne
Imprezy prywatne
wyjazdy kulinarne
Vouchery
Spotkania integracyjne
Przestrzeń do wynajęcia
Zestawy prezentowe
Społeczna odpowiedzialność biznesu
O nas
Warsztaty
Prowadzący
Vouchery
Przepisy
Galeria
Kontakt
Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024
Kulinarne ABC dla Dorosłych
29 marca ruszamy z kulinarnym kursem dla dorosłych.
Chcemy pokazać gotowanie, jako praktyczną umiejętność, która przydaje się każdemu bez względu na wiek, płeć czy stopień naukowy.
Program kursu obejmuje 8 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w miesiącu w soboty, potrawają około 4h.
Poprowadzą je szefowie kuchni :
Damian Marchlewicz – zwycięzca IV edycji programu Hell’s Kitchen
Hubert Jabłoński – półfinalista VII edycji programu Hell’s Kitchen
Każdy uczestnik otrzyma spersonalizowany fartuch z własnym imieniem oraz dyplom ukończenia kursu.
Kameralna grupa – tylko 12 miejsc !
Szczegóły i zapisy :
Zwycięzca IV edycji Hell’s Kitchen Piekielna Kuchnia. Kucharz z zamiłowania. Umiejętności nabywał u boku Tomasza Jakubiaka, prowadzącego program na kuchnia+ – Jakubiak lokalnie. Pracował w najlepszej restauracji w Polsce u boku znakomitego Chefa Wojciecha Modesta Amaro. Uwielbia kolendrę, dlatego szczególną sympatią oprócz kuchni polskiej darzy kuchnię tajską i meksykańską. Jego największą pasją zaraz po gotowaniu są góry. Jak sam mówi o sobie: „Uwielbiam chodzić po górach mimo, że nie wyglądam”. Damian od zawsze marzył by zostać nauczycielem … może właśnie dlatego warsztaty z nim to ciekawa, inspirująca lekcja, po której nauka nie idzie w las
Półfinalista 7 edycji programu Hell's Kitchen. Choć na pierwszy rzut oka nie widać, to kocham jeść i gotować. Naukę czerpałem od najlepszych szefów kuchni z Łodzi oraz Europy. Pełniłem już rolę szefa, oraz zastępcy szefa kuchni, a w wieku 17 lat otworzyłem swoją własną, jednodniową restaurację. Mam za sobą wyjazdy do Holandii oraz Słowacji, gdzie szkoliłem się w restauracjach nagrodzonych przez przewodnik Michelin. W mojej kuchni uwielbiam łączyć klasykę z nowoczesnością i w ten sposób zaskakiwać moich gości. Prywatnie moją pasją jest pożarnictwo. Z dumą każdego dnia dbam o bezpieczeństwo mieszkańców Łodzi jako strażak ochotnik z Wiskitna.