KURSY

Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024

Ferie z Baccaro

Kulinarne ABC dla Dorosłych

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

Kulinarne ABC dla dorosłych

Data

29 mar 2025

Godzina

11:00 - 15:00

Koszt

29 marca ruszamy z kulinarnym kursem dla dorosłych.

Chcemy pokazać gotowanie, jako praktyczną umiejętność, która przydaje się każdemu bez względu na wiek, płeć czy stopień naukowy.

Program kursu obejmuje 8 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w miesiącu w soboty, potrawają około 4h.

Poprowadzą je szefowie kuchni :

Damian Marchlewicz – zwycięzca IV edycji programu Hell’s Kitchen

Hubert Jabłoński – półfinalista VII edycji programu Hell’s Kitchen

Każdy uczestnik otrzyma spersonalizowany fartuch z własnym imieniem oraz dyplom ukończenia kursu.

Kameralna grupa – tylko 12 miejsc !

Szczegóły i zapisy :

Kulinarne ABC dla Dorosłych


baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

DAMIAN MARCHLEWICZ
DAMIAN MARCHLEWICZ

Zwycięzca IV edycji Hell’s Kitchen Piekielna Kuchnia. Kucharz z zamiłowania. Umiejętności nabywał u boku Tomasza Jakubiaka, prowadzącego program na kuchnia+ – Jakubiak lokalnie. Pracował w najlepszej restauracji w Polsce u boku znakomitego Chefa Wojciecha Modesta Amaro. Uwielbia kolendrę, dlatego szczególną sympatią oprócz kuchni polskiej darzy kuchnię tajską i meksykańską. Jego największą pasją zaraz po gotowaniu są góry. Jak sam mówi o sobie: „Uwielbiam chodzić po górach mimo, że nie wyglądam”. Damian od zawsze marzył by zostać nauczycielem … może właśnie dlatego warsztaty z nim to ciekawa, inspirująca lekcja, po której nauka nie idzie w las

Hubert Jabłoński
Hubert Jabłoński

Półfinalista 7 edycji programu Hell's Kitchen. Choć na pierwszy rzut oka nie widać, to kocham jeść i gotować. Naukę czerpałem od najlepszych szefów kuchni z Łodzi oraz Europy. Pełniłem już rolę szefa, oraz zastępcy szefa kuchni, a w wieku 17 lat otworzyłem swoją własną, jednodniową restaurację. Mam za sobą wyjazdy do Holandii oraz Słowacji, gdzie szkoliłem się w restauracjach nagrodzonych przez przewodnik Michelin. W mojej kuchni uwielbiam łączyć klasykę z nowoczesnością i w ten sposób zaskakiwać moich gości. Prywatnie moją pasją jest pożarnictwo. Z dumą każdego dnia dbam o bezpieczeństwo mieszkańców Łodzi jako strażak ochotnik z Wiskitna.