Menu warsztatów :
1.Pieczenie chałki
2.Chałka na słodko : smażona na maśle w cukrze cynamonowym, ubijana ricotta z wanilią, lody i karmelizowane owoce
3.Chałka na słono : smażona na maśle, podawana z chipsem z szynki parmeńskiej, sosem holenderskim, jajem poche i szczypiorkiem
4.Placuszki twarogowe z czekolada deserową, podawane z karmelizowanym bananem
5.Placuszki jogurtowe, ubijana ricotta z pieprzem, łosoś, koperek
ABC naszych warsztatów.
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Lampka wina, kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.