KURSY

Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024

Kulinarne ABC dla Dorosłych

Włoskie wakacje z Baccaro

Azjatyckie wakacje w Baccaro 

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

DOMOWY SUSHI MASTER – POZIOM II

Data

27 paź 2024

Godzina

11:00 - 15:00

Koszt

320,00 PLN

Podczas warsztatów nauczycie się :

– jak przygotować ryż i odpowiednio doprawić go zalewą

– jak przygotować ryby i owoce morza oraz gdzie je kupować

– jak przygotować warzywa i owoce niezbędne do robienia sushi

– jak przygotować tempurę (ciasto ) i odpowiednio smażyć składniki

– jak wyfiletować łososia i przygotować go do sushi

 

Przygotujemy:

Geysha roll – uramiaki z serkiem, ogórkiem, kanpyo, łososiem, pokryte awokado, polane słodkim sosem

Hawaii roll- krewetka w kokosie, ogórek, kanpyo, obłożone mango, posypane, migdałami

Tatar maki- futomaki z tatarem z łososia, szczypiorem, i rukolą

Grilled mango maki- grillowany łosoś, mango, serek, prażony sezam

Hosomaki z avocado z orzechowym sosem

 

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


Kamil Stefaniak

Organizator

Kamil Stefaniak