KURSY

Nastolatki gotują IV edycja – Listopad 2024

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

DOMOWY SUSHI MASTER – POZIOM II

Data

27 paź 2024

Godzina

11:00 - 15:00

Koszt

320,00 PLN

Podczas warsztatów nauczycie się :

– jak przygotować ryż i odpowiednio doprawić go zalewą

– jak przygotować ryby i owoce morza oraz gdzie je kupować

– jak przygotować warzywa i owoce niezbędne do robienia sushi

– jak przygotować tempurę (ciasto ) i odpowiednio smażyć składniki

– jak wyfiletować łososia i przygotować go do sushi

 

Przygotujemy:

Geysha roll – uramiaki z serkiem, ogórkiem, kanpyo, łososiem, pokryte awokado, polane słodkim sosem

Hawaii roll- krewetka w kokosie, ogórek, kanpyo, obłożone mango, posypane, migdałami

Tatar maki- futomaki z tatarem z łososia, szczypiorem, i rukolą

Grilled mango maki- grillowany łosoś, mango, serek, prażony sezam

Hosomaki z avocado z orzechowym sosem

 

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


Kamil Stefaniak

Organizator

Kamil Stefaniak