KURSY

Nastolatki gotują

II Edycja – styczeń 2024.

III Edycja – kwiecień 2024.

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

DOMOWY SUSHI MASTER – POZIOM II

Data

07 lis 2021

Godzina

16:00 - 20:00

Koszt

260,00 PLN

Podczas warsztatów nauczycie się :

  • jak przygotować ryż i odpowiednio doprawić go zalewą
  • jak przygotować ryby i owoce morza oraz gdzie je kupować
  • jak przygotować warzywa i owoce niezbędne do robienia sushi
  • jak przygotować tempure (ciasto ) i odpowiednio smażyć składniki
  • jak wyfiletować łososia i przygotować go do sushi

Wykorzystamy: łososia, tuńczyka, krewetki tygrysie, awokado, mango, tykwe, rzodkiew, ogórka, serek philadelfia

Przygotujemy:

  • Nigiri z 3 rodzajów ryb
  • Gunkan z tatarem z tuńczyka
  • Futomaki z tuńczykiem i avokado
  • Uramaki z łososiem obłożone awokado
  • Uramaki z krewetka w tempurze obłożone mango
  • Hososmaki z łososiem zapieczone w tempurze
  • Sashimi z lososia

 

 


Kamil Stefaniak

Organizator

Kamil Stefaniak