KURSY

Kurs wakacyjny

Nastolatki gotują

II Edycja – styczeń 2024.

III Edycja – kwiecień 2024.

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

DOMOWY SUSHI MASTER – POZIOM II

Data

27 paź 2024

Godzina

11:00 - 15:00

Koszt

320,00 PLN

Podczas warsztatów nauczycie się :

  • jak przygotować ryż i odpowiednio doprawić go zalewą
  • jak przygotować ryby i owoce morza oraz gdzie je kupować
  • jak przygotować warzywa i owoce niezbędne do robienia sushi
  • jak przygotować tempure (ciasto ) i odpowiednio smażyć składniki
  • jak wyfiletować łososia i przygotować go do sushi

 

Przygotujemy:

  •  Geysha roll – uramiaki z serkiem , ogórkiem , kanpyo , łososiem , pokryte awokado , polane słodkim sosem
  • Hawaii roll- krewetka w kokosie , ogórek , kanpyo , obłożone mango , posypane , migdałamI
  • Tatar mąki- futomaki z tatarem z łososia , szczypiorem , i rukolą
  • Grilled mango maki- grillowany łosoś , mango , serek , prażony sezam
  • Hosomaki z avocado z orzechowym sosem

 

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


Rezerwuj wydarzenie

320 zł
Dostępne Bilety: 11
Bilety zostały wyprzedane. Możesz spróbować wybrać inny bilet.
Kamil Stefaniak

Organizator

Kamil Stefaniak