Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

DOMOWY SUSHI MASTER – POZIOM II

Data

07 lis 2021

Godzina

16:00 - 20:00

Koszt

260,00 PLN

Podczas warsztatów nauczycie się :

  • jak przygotować ryż i odpowiednio doprawić go zalewą
  • jak przygotować ryby i owoce morza oraz gdzie je kupować
  • jak przygotować warzywa i owoce niezbędne do robienia sushi
  • jak przygotować tempure (ciasto ) i odpowiednio smażyć składniki
  • jak wyfiletować łososia i przygotować go do sushi

Wykorzystamy: łososia, tuńczyka, krewetki tygrysie, awokado, mango, tykwe, rzodkiew, ogórka, serek philadelfia

Przygotujemy:

  • Nigiri z 3 rodzajów ryb
  • Gunkan z tatarem z tuńczyka
  • Futomaki z tuńczykiem i avokado
  • Uramaki z łososiem obłożone awokado
  • Uramaki z krewetka w tempurze obłożone mango
  • Hososmaki z łososiem zapieczone w tempurze
  • Sashimi z lososia

 

 


Kamil Stefaniak

Organizator

Kamil Stefaniak