Podczas warsztatów nauczycie się :
- jak przygotować ryż i odpowiednio doprawić go zalewą
- jak przygotować ryby i owoce morza oraz gdzie je kupować
- jak przygotować warzywa i owoce niezbędne do robienia sushi
- jak przygotować tempure (ciasto ) i odpowiednio smażyć składniki
- jak wyfiletować łososia i przygotować go do sushi
Przygotujemy:
- Geysha roll – uramiaki z serkiem , ogórkiem , kanpyo , łososiem , pokryte awokado , polane słodkim sosem
- Hawaii roll- krewetka w kokosie , ogórek , kanpyo , obłożone mango , posypane , migdałamI
- Tatar mąki- futomaki z tatarem z łososia , szczypiorem , i rukolą
- Grilled mango maki- grillowany łosoś , mango , serek , prażony sezam
- Hosomaki z avocado z orzechowym sosem
ABC naszych warsztatów.
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.