KURSY

Nastolatki gotują

II Edycja – styczeń 2024.

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

Hiszpańskie desery

Data

18 lut 2024

Godzina

11:00 - 15:00

Koszt

320,00 PLN

Menu warsztatów :

1. Sernik baskijski z sosem pomarańczowym

2. Crema catalana

3. Churros z gorącą czekoladą

4. Torrijas z kremem angielskim i konfiturą

 

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Adam Wasilewski
Adam Wasilewski

Skończył szkołę kulinarną CFA Louis Prioux w Bar-le-Duc we Francji, pracował we Francji w Nancy, w Hiszpanii w Topa Sukalderia oraz ostatnio w gwiazdkowej Senses w Wawie. Sam o sobie mówi: najlepiej odnajduję się w kuchni hiszpańskiej oraz francuskiej, mam w domu stosy książek kulinarnych które uwielbiam wertować. Mam dwóch kulinarnych idoli: Anthony’ego Bourdaina oraz Marco Pierre White’a.