KURSY

Kurs wakacyjny

Nastolatki gotują

II Edycja – styczeń 2024.

III Edycja – kwiecień 2024.

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

Jesienny wege – blues

Data

05 lis 2022

Godzina

16:00 - 20:00

Koszt

260,00 PLN

Menu warsztatów :

Przystawka: Sałatka z czarnej soczewicy z pieczonym burakiem, gruszkami i serem pleśniowym

Zupa: Curry z batatów i kalafiora

Danie główne: Stek z kapusty czerwonej w ostrej marynacie z harissą, z dodatkiem fety i pomarańczy

Deser: Najlepsze na świecie brownie z gorącą polewą z pijanych wiśni i lodami

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Lampka wina, kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Aleksandra Obołończyk
Aleksandra Obołończyk

Jestem pasjonatką gotowania, jedzenia i poznawania świata poprzez smak. Tworzę przepisy kulinarne starając się odkryć znane składniki i potrawy na nowo. W kuchni stawiam na prostotę, sezonowość i lekkość, ale zawsze na pierwszym miejscu jest u mnie smak- musi być pysznie. Choć moja kuchnia nie ma nazwy ani określonego miejsca na mapie to serce, a już na pewno żołądek, zgubiłam we Włoszech 🙂