KURSY
Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024
Kulinarne ABC dla Dorosłych
Włoskie wakacje z Baccaro
Azjatyckie wakacje w Baccaro
Warsztaty kulinarne
Imprezy prywatne
Tego Mi Trzeba!
Vouchery
dla biznesu
Spotkania integracyjne
Przestrzeń do wynajęcia
Zestawy prezentowe
Społeczna odpowiedzialność biznesu
Warsztaty kulinarne
Imprezy prywatne
wyjazdy kulinarne
Vouchery
Spotkania integracyjne
Przestrzeń do wynajęcia
Zestawy prezentowe
Społeczna odpowiedzialność biznesu
O nas
Warsztaty
Prowadzący
Vouchery
Przepisy
Galeria
Kontakt
Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024
Włoskie wakacje z Baccaro
Azjatyckie wakacje w Baccaro
Kulinarne ABC dla Dorosłych
3. Hotteok – placuszki typu street food, z nadzieniem z cukru, mieszanki orzechów i cynamonu lub słodkiej pasty z czerwonej fasoli
ABC naszych warsztatów.
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.
Malwa Kroll – architektka wnętrz, łowczyni smaków i pogromczyni nieznanych przypraw. Na co dzień tworzy wnętrza, w których chce się żyć, gotować i... najlepiej od razu jeść. Prowadzi własną pracownię ARCHITEKSTURA, gdzie zamiast szablonów i gotowców serwuje autorskie rozwiązania dopasowane do ludzi, nie katalogów. Ścieżkę zawodową zaczynała jako architekt kubaturowy ze specjalnością w projektach służby zdrowia, zabytków i zabudowy mieszkaniowej – dziś projektuje przestrzenie z duszą i kuchnię z pazurem. Ale to nie wszystko – od 17. roku życia Malwa wie, że jej drugi dom to kuchnia. Tam relaksuje się lepiej niż na jodze, a eksperymenty kulinarne traktuje jak sport ekstremalny (tylko z pysznym finałem). Widzi nieznany składnik, przyprawę na półce sklepowej? Nie pyta, co to – bierze. Smakuje. Kombinuje. A potem dzieli się tym z innymi, bo wierzy, że gotowanie zbliża, otwiera i odblokowuje nieznane pokłady radości. Najbardziej fascynująca jest dla niej kuchnia dalekiego wschodu a w szczególności koreańska ale wierzy, że każda kuchnia bez względu na to czy z najdalszego zakątka świata czy odległa o "rzut beretem" skrywa w sobie ciekawostki i tajemnice warte odkrycia a przede wszystkim skosztowania 😀