KURSY

Nastolatki gotują

II Edycja – styczeń 2024.

III Edycja – kwiecień 2024.

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

Kuchnia azjatycka

Data

02 paź 2022

Godzina

16:00 - 20:00

Koszt

260,00 PLN

Podczas warsztatów nauczycie się  :

  • Jak przygotować warzywa do dań
  • Jak pokroić i zamarynować mięso
  • Jak obrać i oczyścić krewetki
  • Jak przygotować makaron do dań
  • Jak ugotować ryż jaśminowy
  • Jak przygotować bazy sosów pod dania

 

Przygotujecie :

  • laksa z krewetkami – orientalna rozgrzewająca zupa na bazie pasty curry z kiełkami fasoli mun i krewetkami

  • marynowana wołowina stir fry z warzywami,pesto z tajskiej bazyli i jajem sadzonym

  • czerwone curry z kurczakiem i owocem liczi

  • smażone krewetki z żółtym curry i sosem mango

 

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Lampka wina, kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Kamil Stefaniak
Kamil Stefaniak

Swoją przygodę z gastronomia zaczął 12 lat temu. Od 8 lat specjalizuje się w kuchni japońskiej, to właśnie ona skradła jego serce. Liczne szkolenia i lata ciężkiej pracy w łódzkich i warszawskich restauracjach pozwoliły mu zdobyć doświadczenie którym bardzo lubi się dzielić. Praca jest jego pasją, czego dowodem są liczne osiągnięcia w łódzkich festiwalach kulinarnych. Na co dzień w swoich daniach lubię łączyć klasykę z odrobina szaleństwa i różnorodności.