KURSY

Kurs wakacyjny

Nastolatki gotują

II Edycja – styczeń 2024.

III Edycja – kwiecień 2024.

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

Kuchnia azjatycka

Data

28 maj 2023

Godzina

16:00 - 20:00

Koszt

320,00 PLN

Menu warsztatów :

1.Bulion z kaczką i noodlami jajecznymi, kiełkami fasoli mung, chili, świeżą kolendrą, dymką, prażoną cebulką, kawałkami mięsa z kaczki

2. Bułka bao w dwóch odsłonach – z panierowanym tofu , z kaczką. Każda z bułek podawana z dedykowanym do niej sosem, marynowanymi warzywami i dodatkami takimi jak orzechy, dymka, sezam.

3. Pad Kee Mao z wieprzowiną i makaronem ryżowym

4. Banany smażone w limonkowm cieście, podane z lodami oraz sosem karmelowym

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Marcin Janicki
Marcin Janicki

„20 lat, minęło jak jeden dzień...” w kuchni Rozmaite rodzaje, wybitni szefowie, dobra zabawa, pozytywni ludzie i muzyka. Muzyka jest moją równoległą pasją. Piszę i śpiewam od dziecka. Odpowiednie utwory świetnie komponują się z pracą kucharza, nadają bowiem tempo i rytm, wprawiają w dobry nastrój, który często przekłada się na efekt końcowy, podany na talerzu. Kuchnia azjatycka, smak umami, kolory, charakterystyczne zapachy, sposoby obróbki termicznej, to jest to co kocham. Gotujmy więc! Najważniejsze to dobrze się bawić w kuchni, niech potrawa przemawia...a jak jest dobra, nie trzeba słów - obroni się sama W moich pasjach dążę do doskonałości.