Menu warsztatów :
1.Bulion z kaczką i noodlami jajecznymi, kiełkami fasoli mung, chili, świeżą kolendrą, dymką, prażoną cebulką, kawałkami mięsa z kaczki
2. Bułka bao w dwóch odsłonach – z panierowanym tofu , z kaczką. Każda z bułek podawana z dedykowanym do niej sosem, marynowanymi warzywami i dodatkami takimi jak orzechy, dymka, sezam.
3. Pad Kee Mao z wieprzowiną i makaronem ryżowym
4. Banany smażone w limonkowm cieście, podane z lodami oraz sosem karmelowym
ABC naszych warsztatów.
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.