Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Wyjazdy kulinarne

Travel&Cook

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Spoleczna odpowiedzialnosc biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Kontakt

KUCHNIA AZJATYCKA

Data

30 sty 2022

Godzina

16:00 - 20:00

Koszt

260,00 PLN

Podczas warsztatów nauczycie się  :

  • Jak przygotować warzywa do dań
  • Jak pokroić i zamarynować mięso
  • Jak obrać i oczyścić krewetki
  • Jak przygotować makaron do dań
  • Jak ugotować ryż jaśminowy
  • Jak przygotować bazy sosów pod dania

 

Przygotujecie :

  • Tom Yum (na bazie mleka kokosowego z krewetkami i kolendra)
  • Miso (na bazie pasty miso,z tofu i glonami wakame)
  • Pad thai z krewetkami (makaron ryżowy z jajkiem smażonym i krewetkami)
  • Zielone Curry z kurczakiem (na bazie mleka kokosowego z ryżem jaśminowy i tajską kolendra )
  • Wołowina po japońsku (ostra wołowina w sosie chilli z ryżem jaśminowy)

Rezerwuj wydarzenie

Dostępne Bilety: 12
Bilety zostały wyprzedane. Możesz spróbować wybrać inny bilet.
baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Kamil Stefaniak
Kamil Stefaniak

Swoją przygodę z gastronomia zaczął 12 lat temu. Od 8 lat specjalizuje się w kuchni japońskiej, to właśnie ona skradła jego serce. Liczne szkolenia i lata ciężkiej pracy w łódzkich i warszawskich restauracjach pozwoliły mu zdobyć doświadczenie którym bardzo lubi się dzielić. Praca jest jego pasją, czego dowodem są liczne osiągnięcia w łódzkich festiwalach kulinarnych. Na co dzień w swoich daniach lubię łączyć klasykę z odrobina szaleństwa i różnorodności.