Menu warsztatów :
1. Zupa tom kha – cytrusowo-kolendrowy wywar, krewetki, pomidorki koktajlowe, pak choi, szczypior, kiełki fasoli mung.
2. Pierożki won-ton z mieloną wieprzowiną, kolendrą, kapustą pak choi, świeżym imbirem.
3. Makaron udon z wołowiną w sosie pieprzowym, podany z warzywami, świeżym chili i sezamem.
4. Kurczak stir-fry z tajską bazylią , fasolką szparagową , sosem ostrygowym i sadzonym jajem.
ABC naszych warsztatów.
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.