Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

Kuchnia hiszpańska

Data

04 lut 2023

Godzina

16:00 - 20:00

Koszt

280,00 PLN

Menu warsztatów :

1.Pintxos :

  • kozi ser i konfitura z białej cebuli
  • pastą jajeczna, wędzony łososiem i ikura
  • krewetki koktajlowe, gouda, karmelizowany miód z chili

2. Tortilla de patatas

3. Piperade de Bacalao

4. Churros con chocolate

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


Rezerwuj wydarzenie

280 zł
Dostępne Bilety: 0
Bilety zostały wyprzedane. Możesz spróbować wybrać inny bilet.
baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Adam Wasilewski
Adam Wasilewski

Skończył szkołę kulinarną CFA Louis Prioux w Bar-le-Duc we Francji, pracował we Francji w Nancy, w Hiszpanii w Topa Sukalderia oraz ostatnio w gwiazdkowej Senses w Wawie. Sam o sobie mówi: najlepiej odnajduję się w kuchni hiszpańskiej oraz francuskiej, mam w domu stosy książek kulinarnych które uwielbiam wertować. Mam dwóch kulinarnych idoli: Anthony’ego Bourdaina oraz Marco Pierre White’a.