KURSY

Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024

Ferie z Baccaro

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

KUCHNIA JAPOŃSKA

Data

09 lut 2025

Godzina

11:00 - 15:00

Koszt

320,00 PLN
Menu :

 

1. Okonomiyaki z krewetkami – W dosłownym tłumaczeniu oznacza proste „smaż, co chcesz”, coś pomiędzy japońskim omletem, a pizzą z dodatkiem krewetek, kapusty pekińskiej, specjalnego sosu, dymki i płatków tuńczyka Katsuobushi
2. Zupa Miso z łososiem, wakame i tofu – Zupa bazująca na paście ze sfermentowanej soi i pełnego umami wywaru dashi, ze świeżym łososiem, glonami wakame i tofu
3. Yaki Udon z wołowiną i warzywami – Japońska wersja makaronu stir-fry z soczystą wołowiną, warzywami i wyrazistym sosem 
4. Oreo Dorayaki – japońskie pancakes w stylu ciastek Oreo

 

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


Rezerwuj wydarzenie

320 zł
Dostępne Bilety: 3
Bilety zostały wyprzedane. Możesz spróbować wybrać inny bilet.
baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Bartosz Snecz Dębski
Bartosz Snecz Dębski

Zakochany w Azji szef kuchni z bardzo fajnym podejściem do kulinariów. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne i bazujące na najmodniejszych trendach w światowej gastronomii. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na proste, szybkie i sprytne receptury, które dają uczestnikom maksymalną frajdę podczas gotowania. Współtworzył i tworzył menu w znanych i modnych miejscach w całym kraju ( m.in. WSHOKU, Pizza Boyz, Pawilon i Pho Shop). Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram i fb Snecz Gotuje.