KURSY
Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024
Kulinarne ABC dla Dorosłych
Włoskie wakacje z Baccaro
Azjatyckie wakacje w Baccaro
Warsztaty kulinarne
Imprezy prywatne
Tego Mi Trzeba!
Vouchery
dla biznesu
Spotkania integracyjne
Przestrzeń do wynajęcia
Zestawy prezentowe
Społeczna odpowiedzialność biznesu
Warsztaty kulinarne
Imprezy prywatne
wyjazdy kulinarne
Vouchery
Spotkania integracyjne
Przestrzeń do wynajęcia
Zestawy prezentowe
Społeczna odpowiedzialność biznesu
O nas
Warsztaty
Prowadzący
Vouchery
Przepisy
Galeria
Kontakt
Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024
Włoskie wakacje z Baccaro
Azjatyckie wakacje w Baccaro
Kulinarne ABC dla Dorosłych
Menu warsztatów :
1. Przystawka zima – “sushi” po polsku
2. Przystawka ciepła – pieczone marchewki w pomarańczowej glazurze z sosem orzechowym
3. Danie główne – roladki wieprzowe ze śliwką orzechem laskowym i panczkrautem
4. Deser – tarta migdałowa
ABC naszych warsztatów.
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.
Mateusz Pączek Jakubczak to prawdziwy artysta (i ma na to papiery!), który oprócz projektowania ubrań kocha gotować. Swoje doświadczenie zdobywał w wielu kultowych łódzkich restauracjach, m.in. w Lokalu, a obecnie czaruje w kuchni Komediowej. Sztukę platingu ma w jednym palcu i dzieli się nią z przyjemnością. Inspiracją dla jego pracy w kuchni są długie rozmowy z przyjaciółmi przy pysznym jedzeniu, podróże i nieograniczona niczym wyobraźnia plastyczna. Żadna kuchnia nie jest mu straszna, ale najbardziej lubi smaki (…). To co, dacie się zabrać na wspólną podróż po sztuce gotowania?