KURSY

Nastolatki gotują IV edycja – Listopad 2024

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

KUCHNIA SEZONOWA

Data

19 sty 2025

Godzina

11:00 - 15:00

Koszt

320,00 PLN

Menu warsztatów :

1. Przystawka zima – “sushi” po polsku
2. Przystawka ciepła – pieczone marchewki w pomarańczowej glazurze z sosem orzechowym
3. Danie główne – roladki wieprzowe ze śliwką  orzechem laskowym i panczkrautem
4. Deser – tarta migdałowa

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.

 


Rezerwuj wydarzenie

320 zł
Dostępne Bilety: 12
Bilety zostały wyprzedane. Możesz spróbować wybrać inny bilet.
baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Mateusz Pączek Jakubczak
Mateusz Pączek Jakubczak

Mateusz Pączek Jakubczak to prawdziwy artysta (i ma na to papiery!), który oprócz projektowania ubrań kocha gotować. Swoje doświadczenie zdobywał w wielu kultowych łódzkich restauracjach, m.in. w Lokalu, a obecnie czaruje w kuchni Komediowej. Sztukę platingu ma w jednym palcu i dzieli się nią z przyjemnością. Inspiracją dla jego pracy w kuchni są długie rozmowy z przyjaciółmi przy pysznym jedzeniu, podróże i nieograniczona niczym wyobraźnia plastyczna. Żadna kuchnia nie jest mu straszna, ale najbardziej lubi smaki (…). To co, dacie się zabrać na wspólną podróż po sztuce gotowania?