KURSY

Kurs wakacyjny

Nastolatki gotują

II Edycja – styczeń 2024.

III Edycja – kwiecień 2024.

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

Ptysie i eklery

Data

01 paź 2023

Godzina

14:00 - 20:00

Koszt

490,00 PLN

Podczas warsztatów nauczycie się przygotowywać :

  1. Ciasto parzone
  2. Kruszonkę do ptysi i eklerów
  3. Nadzienia
  4. Kremy
  5. Chrupki orzechowe

Menu:

  1. Ptyś – krem z orzechów laskowych / karmel / chrupka orzechowa
  2. Ekler – krem waniliowy / żel malinowy / chrupka pistacjowa
  3. Paris – Brest   krem czekoladowy / pralina orzechowa

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Beata Muszyńska
Beata Muszyńska

Mówią o niej Królowa serników i Wróżka od słodkości, a prywatnie Beata. Pracowała w łódzkich restauracaj m.in. Lokal, Quale. Do każdego wypieku dodaje szczyptę miłości, kilka gram kreatywności i sporą garść pasji. Najbardziej lubi tworzyć monoporcje z musów oraz mirror glaze na tortach. Pokażę Wam jak dobrze się bawić podczas tworzenia pysznych i zachwycających wyglądem deserów. Zobacz autorskie prace na jej instagramie @pocukrzyc_troche.