KURSY

Nastolatki gotują IV edycja – Październik 2024

Kulinarne ABC dla Dorosłych

Włoskie wakacje z Baccaro

Azjatyckie wakacje w Baccaro 

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

WARSZTAT DLA NASTOLATKÓW – RAMEN

Data

25 paź 2025

Godzina

17:00 - 21:00

Koszt

340,00 PLN

Zapraszamy na warsztaty dla młodzieży 13+

W menu trzy odsłony tego pysznego, sycącego dania pochodzącego z Japonii oraz przystawka na start.
Plan warsztatów:
– Tatar z łososia z czipsem ryżowym
– Historia Ramenu i charakterystyka składników dania
– Shoyu Ramen z Chashu z boczku wieprzowego podany z jajkiem Ajitsuke, bambusem Menma, olejem z Mayu, z pieczonym czosnkiem, szczypiorem i Nori
– Shio Ramen z pikantnymi skwarkami z kurczaka, kukurydzą, szczypiorem, olejem krewetekowym i Nori
– Miso Ramen z boczniakiem w Hoisin, cebulą czerwoną, rzodkiewką, olejem chili Rayu, Nori i czarnym sezamem

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


Rezerwuj wydarzenie

340 zł
Dostępne Bilety: 10
Bilety zostały wyprzedane. Możesz spróbować wybrać inny bilet.
baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Bartosz Snecz Dębski
Bartosz Snecz Dębski

Zakochany w Azji szef kuchni z bardzo fajnym podejściem do kulinariów. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne i bazujące na najmodniejszych trendach w światowej gastronomii. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na proste, szybkie i sprytne receptury, które dają uczestnikom maksymalną frajdę podczas gotowania. Współtworzył i tworzył menu w znanych i modnych miejscach w całym kraju ( m.in. WSHOKU, Pizza Boyz, Pawilon i Pho Shop). Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram i fb Snecz Gotuje.