KURSY

Kurs wakacyjny

Nastolatki gotują

II Edycja – styczeń 2024.

III Edycja – kwiecień 2024.

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

SMAKI TAJLANDII – 2 grupa

Data

13 paź 2024

Godzina

17:00 - 21:00

Koszt

320,00 PLN
Zapraszamy na warsztaty prowadzone przez Bartka Snecza Dębskiego.
W menu klasyka tajskiego street foodu, którą tak bardzo lubicie 😉
– TOM KHA GAI – Zupa na bazie mleczka kokosowego, galangalu, trawy cytrynowej i liści limonki Kaffir z kurczakiem i boczniakiem
– PAD HORAPA NUEA – Smażona, mielona wołowina z czosnkiem, papryczką Bird’s Eye Chili, tajską bazylią i sosem ostrygowym, podana z ryżem i jajkiem sadzonym
– PAD THAI KUNG – Makaron ryżowy smażony metodą stir-fry z krewetkami, z sosem na bazie tamaryndowca, z dodatkiem, kiełków fasoli Mung, orzechów, kolendry i chili
– KHAO NIAOW MA MUANG (Mango sticky rice) – Kleisty ryż gotowany w mleku kokosowym z dodatkiem mango

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


Rezerwuj wydarzenie

320 zł
Dostępne Bilety: 10
Bilety zostały wyprzedane. Możesz spróbować wybrać inny bilet.
baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Bartosz Snecz Dębski
Bartosz Snecz Dębski

Zakochany w Azji szef kuchni z bardzo fajnym podejściem do kulinariów. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne i bazujące na najmodniejszych trendach w światowej gastronomii. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na proste, szybkie i sprytne receptury, które dają uczestnikom maksymalną frajdę podczas gotowania. Współtworzył i tworzył menu w znanych i modnych miejscach w całym kraju ( m.in. WSHOKU, Pizza Boyz, Pawilon i Pho Shop). Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram i fb Snecz Gotuje.