KURSY

Nastolatki gotują

II Edycja – styczeń 2024.

III Edycja – kwiecień 2024.

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

Smaki Tajlandii

Data

16 cze 2024

Godzina

11:00 - 15:00

Koszt

320,00 PLN
Zapraszamy na warsztaty prowadzone przez Bartka Snecza Dębskiego.
W menu klasyka tajskiego street foodu, którą tak bardzo lubicie 😉
– TOM KHA GAI – Zupa na bazie mleczka kokosowego, galangalu, trawy cytrynowej i liści limonki Kaffir z kurczakiem i boczniakiem
– PAD HORAPA NUEA – Smażona, mielona wołowina z czosnkiem, papryczką Bird’s Eye Chili, tajską bazylią i sosem ostrygowym, podana z ryżem i jajkiem sadzonym
– PAD THAI KUNG – Makaron ryżowy smażony metodą stir-fry z krewetkami, z sosem na bazie tamaryndowca, z dodatkiem, kiełków fasoli Mung, orzechów, kolendry i chili
– KHAO NIAOW MA MUANG (Mango sticky rice) – Kleisty ryż gotowany w mleku kokosowym z dodatkiem mango

ABC naszych warsztatów.

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


Rezerwuj wydarzenie

320 zł
Dostępne Bilety: 12
Bilety zostały wyprzedane. Możesz spróbować wybrać inny bilet.
baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

Bartosz Snecz Dębski
Bartosz Snecz Dębski

Zakochany w Azji szef kuchni z bardzo fajnym podejściem do kulinariów. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne i bazujące na najmodniejszych trendach w światowej gastronomii. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na proste, szybkie i sprytne receptury, które dają uczestnikom maksymalną frajdę podczas gotowania. Współtworzył i tworzył menu w znanych i modnych miejscach w całym kraju ( m.in. WSHOKU, Pizza Boyz, Pawilon i Pho Shop). Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram i fb Snecz Gotuje.