Menu warsztatów :
1.Klasyczna sałata cezar z własnym sosem, kurczakiem z patelni w białym winie, grzankami z chałki i parmezanem
2.Pulpeciki z łopatki wieprzowej w sosie z kapeluszy borowików
3.Burger z szarpaną wołowiną w maślanej bułce z dżemem z boczku, marynowanym ogórkiem zielonym, rukolą i serem cheddar
ABC naszych warsztatów.
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.