KURSY
Kurs wakacyjny
Nastolatki gotują
II Edycja – styczeń 2024.
III Edycja – kwiecień 2024.
Warsztaty kulinarne
Imprezy prywatne
Tego Mi Trzeba!
Vouchery
dla biznesu
Spotkania integracyjne
Przestrzeń do wynajęcia
Zestawy prezentowe
Społeczna odpowiedzialność biznesu
Warsztaty kulinarne
Imprezy prywatne
wyjazdy kulinarne
Vouchery
Spotkania integracyjne
Przestrzeń do wynajęcia
Zestawy prezentowe
Społeczna odpowiedzialność biznesu
O nas
Warsztaty
Prowadzący
Vouchery
Przepisy
Galeria
Kontakt
Nastolatki gotują IV edycja – LISTOPAD 2024
III Edycja – kwiecień 2024
Menu warsztatów :
1. Policzki wieprzowe w białym winie z gratin (zapiekanką ziemniaczaną) i pure z marchewki i groszku
2. Brytyjski beef wellington (polędwica wołowa w cieście francuskim) ze smażonymi w czosnku brukselkami
3. Siekany tatar wołowy na pikantnie z piklami, majonezem brava podany na chruście z papieru ryżowego
ABC naszych warsztatów
* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂
* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.
* Kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.
Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.
Zwycięzca IV edycji Hell’s Kitchen Piekielna Kuchnia. Kucharz z zamiłowania. Umiejętności nabywał u boku Tomasza Jakubiaka, prowadzącego program na kuchnia+ – Jakubiak lokalnie. Pracował w najlepszej restauracji w Polsce u boku znakomitego Chefa Wojciecha Modesta Amaro. Uwielbia kolendrę, dlatego szczególną sympatią oprócz kuchni polskiej darzy kuchnię tajską i meksykańską. Jego największą pasją zaraz po gotowaniu są góry. Jak sam mówi o sobie: „Uwielbiam chodzić po górach mimo, że nie wyglądam”. Damian od zawsze marzył by zostać nauczycielem … może właśnie dlatego warsztaty z nim to ciekawa, inspirująca lekcja, po której nauka nie idzie w las