KURSY

Nastolatki gotują

II Edycja – styczeń 2024.

III Edycja – kwiecień 2024.

Warsztaty kulinarne

Imprezy prywatne

Tego Mi Trzeba!

Vouchery

dla biznesu

Spotkania integracyjne

Przestrzeń do wynajęcia

Zestawy prezentowe

Społeczna odpowiedzialność biznesu

Warsztaty

Vouchery

Przepisy

Galeria

Sklep

Kontakt

Uczta mięsożerców

Data

26 lis 2022

Godzina

16:00 - 20:00

Koszt

290,00 PLN

Menu warsztatów :

1.Kurczak w drobiowym demi glace z warzywami korzeniowymi i smażoną brukselką

2.Pierś z kaczki z karmelizowanymi jabłkami i pure selerowym

3. Burger wołowy z własnym sosem BBQ

 

ABC naszych warsztatów

* Fartuchy, sprzęty, produkty przygotowujemy my. Ty zabierz ze sobą dobry humor 🙂

* Pracujesz pod okiem Prowadzącego indywidualnie lub w małych grupach (2 os) Zależy nam na jakości spotkania – max. ilość uczestników to 12 osób.

* Lampka wina, kawa, herbata, woda z cytryną i miętą to nasz gościnny standard.

Uwaga! Może się zdarzyć, że nie zjesz wszystkiego. Prosimy zabierz ze sobą na wszelki wypadek pojemnik.


baccaro

Organizator

baccaro

Prowadzący

DAMIAN MARCHLEWICZ
DAMIAN MARCHLEWICZ

Zwycięzca IV edycji Hell’s Kitchen Piekielna Kuchnia. Kucharz z zamiłowania. Umiejętności nabywał u boku Tomasza Jakubiaka, prowadzącego program na kuchnia+ – Jakubiak lokalnie. Pracował w najlepszej restauracji w Polsce u boku znakomitego Chefa Wojciecha Modesta Amaro. Uwielbia kolendrę, dlatego szczególną sympatią oprócz kuchni polskiej darzy kuchnię tajską i meksykańską. Jego największą pasją zaraz po gotowaniu są góry. Jak sam mówi o sobie: „Uwielbiam chodzić po górach mimo, że nie wyglądam”. Damian od zawsze marzył by zostać nauczycielem … może właśnie dlatego warsztaty z nim to ciekawa, inspirująca lekcja, po której nauka nie idzie w las